Verbouw

Uit- Aanbouw

In de huidige tijd kiezen steeds meer mensen ervoor om hun huis te verbouwen i.p.v. te verhuizen.

Dakkapellen

Wilt u meer ruimte op zolder, badkamer of uw slaapkamer?

Kiest u dan voor onze dakkapellen. Wij maken ze traditioneel, en daardoor voor u geheel op maat.

Bouwvergunning nodig? Bij de WABO op internet kunt u een vergunning check doen, wij adviseren dit altijd te doen i.v.m. de lokale regelgeving.  Zo kunt u direct zien of er een vergunning nodig is of niet. Mocht u niet bekend zijn met de WABO dan doen wij ook dit graag voor u.

 

Badkamers

Een badkamer is altijd weer een mooie uitdaging, of het nou een kleine of een grote badkamer is, de afwerking moet compleet en juist zijn!

Of het gaat om een luxe, een functionele ef een comfortabele badkamer, wij zorgen ervoor. Ook in het realiseren van de juiste badkamer werken wij o.a. met de volgende merken zoals Grohe, Sphinx en Villeroy en Boch. Maar wij werken ook met andere kwaliteitsmerken.

Door onze veelzijdigheid werken wij snel en bent u ervan verzekerd dat uw badkamer op korte termijn geheel is vernieuwd naar uw wensen.

Nieuwe CV of vloerverwarming

Heeft u andere wensen? CV vernieuwen, of een complete nieuwe installatie incl. vloerverwarming en design radiatoren?  Geen probleem!

Vaste trap naar zolder

een op maat gemaakte trap voor uw bedrijfhal of gewoon thuis of in uw schuur?

 

Nieuwe Keuken plaatsen

Ook het demonteren en afvoeren van uw oude keuken en het daarna plaatsen van een nieuwe keuken kunnen wij voor u geheel verzorgen en op maat maken. Wij realiseren ons dat een nieuwe keuken uitzoeken vaak toch een lastige klus is. Maar mocht u hier advies in willen neemt u dan gerust contact met ons op. Hieronder een impressie van voor en tijdens het plaatsen van de keuken.

 

Wij realiseren het voor u!